AFN V2
Monday, January 09, 2012 (01:18:00)

Posted by ibnhussinKEMASKINI PENGUMUMAN

Dimaklumkan bahawa portal ini telah ditutup daripada sebarang kemaskini, penambahan dan perbincangan baharu. Ia telah menjadi arkib untuk rujukan semata-mata. Untuk penambahan kandungan dan perbincangan baharu, sila ke alamat ini:

http://al-fikrah.netPENGUMUMAN TERDAHULU:

Sukacita dimaklumkan bahawa kami sedang di dalam proses menyediakan tapak Forum AFN versi baru (kedua) bagi menggantikan Forum AFN yang sedia ada.

Untuk makluman, forum baru AFN versi ke 2 nanti akan bermula sebagai forum baru, yang mana segala isi kandungan forum lama akan kekal di forum lama, tetapi dengan url yang lain, iaitu http://arkib.al-fikrah.net

Di bawah adalah butiran lanjut mengenai implikasi kepada pengunjung AFN terhadap kerja menaik taraf yang akan kami lakukan.


1. Semua Pendaftaran ahli baru untuk Forum AFN akan dihentikan bermula pada hari ini

2. Perkhidmatan Forum AFN akan dihentikan seketika pada 14 Jan 2012 untuk memberi laluan kepada kerja-kerja menaik taraf.

3. Selepas daripada itu (15 Jan 2012) url (al-fikrah.net) Forum AFN sekarang akan ditukarkan kepada http://arkib.al-fikrah.net dan kemudiannya hanya akan kembali semula sebagai forum untuk bacaan sahaja (read-only).

4. Forum baru AFN versi ke 2 akan mengambil alih url al-fikrah.net, dan pengunjung yang pernah mendaftar di Forum AFN sebelum ini boleh login seperti biasa.

5. Pendaftaran ahli baru akan dibuka semula selepas pelancaran AFN V2

Perhatian: Kami meminta agar ahli AFN tidak menukar password di dalam minggu ini kerana kerja-kerja pemindahan data ahli AFN telah pun dilakukan.

Content received from: al-Fikrah.net, http://arkib.al-fikrah.net