Community Forums
Search found 6402 matches
Forum Index
Author Message
  Topic: Berlapang Dada Tetapi Tegas..
Muhammady7

Replies: 64
Views: 16717

PostForum: Isu semasa   Posted: Thu Apr 07, 2011 4:35 am   Subject: Re: Berlapang Dada Tetapi Tegas...
[quote="thtl"]hahaha

firasat ana kuatlah M07**[/quote]
Firasat bukan wahyu.Serkap jarang pun boleh re-brand sebagai firasat.Seronok kena tuduh macam ni.terima kasih.Sila ban ana jugak.
  Topic: Berlapang Dada Tetapi Tegas..
Muhammady7

Replies: 64
Views: 16717

PostForum: Isu semasa   Posted: Thu Apr 07, 2011 4:25 am   Subject: Re: Berlapang Dada Tetapi Tegas...
[quote="thtl"]musykil:

kenapa geng2 yg kena ban dari afn, mesti cari M07 utk khidmat nasihat...hehehe
saja musykil[/quote]
sapa?
  Topic: Berlapang Dada Tetapi Tegas..
Muhammady7

Replies: 64
Views: 16717

PostForum: Isu semasa   Posted: Thu Apr 07, 2011 3:57 am   Subject: Re: Berlapang Dada Tetapi Tegas...
saja nyakat je syeikh...heheh jangan maree..... Very Happy
  Topic: Berlapang Dada Tetapi Tegas..
Muhammady7

Replies: 64
Views: 16717

PostForum: Isu semasa   Posted: Thu Apr 07, 2011 3:46 am   Subject: Re: Berlapang Dada Tetapi Tegas...
wah....berguru dengan mimbar bersanad email nih....hebattt...hehehe
  Topic: staqf kastam meninggalkan dunia fana
Muhammady7

Replies: 35
Views: 7756

PostForum: Isu semasa   Posted: Thu Apr 07, 2011 3:36 am   Subject: Re: staqf kastam meninggalkan dunia fana
ada yang tulis di FB
SPRM- Suruhanjaya Pengurusan Rumah Mayat.Syarikat Pembunuh Rakyat Malaysia...kah kah kah
  Topic: TELUR TIRUAN???
Muhammady7

Replies: 77
Views: 14837

PostForum: Isu semasa   Posted: Thu Apr 07, 2011 1:54 am   Subject: TELUR TIRUAN???
AWASI TELUR TIRUAN!

SM Mohamed Idris

Persatuan Pengguna Pulau Pinang (CAP) menasihatkan pengguna di Malaysia supaya berhati-hati ketika membeli telur kerana terdapat telur tiruan dijual di ...
  Topic: PRU 13 : Antara BN dan PR, mana mudharat yang lebih ringan.
Muhammady7

Replies: 318
Views: 47449

PostForum: Isu semasa   Posted: Thu Apr 07, 2011 1:46 am   Subject: Re: PRU 13 : Antara BN dan PR, mana mudharat yang lebih ringan.
[quote="alwafiey"]ok...isa samad v guan eng tak mau...

kalau Isa Samad v Nasharuddin Mat Isa

isa samad jugak ke? wala' dan bara' terpakai ke tak?[/quote]
Siapa di antara Isa Samad dan Nasharud ...
  Topic: PRU 13 : Antara BN dan PR, mana mudharat yang lebih ringan.
Muhammady7

Replies: 318
Views: 47449

PostForum: Isu semasa   Posted: Wed Apr 06, 2011 6:37 pm   Subject: Re: PRU 13 : Antara BN dan PR, mana mudharat yang lebih ringan.
[quote="Fakhru"][quote="maulena"][quote="alwafiey"][quote="maharajatoga"][quote="aleeya"]kan mengundi kena ikut kawasan kita daftar.

Guan Eng calon N9 ko?

Isa Samad ni ingatkan dah tamat tempoh ...
  Topic: Berlapang Dada Tetapi Tegas..
Muhammady7

Replies: 64
Views: 16717

PostForum: Isu semasa   Posted: Wed Apr 06, 2011 3:45 pm   Subject: Re: Berlapang Dada Tetapi Tegas...
[quote="mimbar"]Jika Majoriti mengambil keputusan Bann Atas mimbar
Maka Mimbar Berjanji dengan Izin Allah
Bahawa Mimbar tidak akan lagi bersama kalian di AFN walaupun dengan nik yang lain.

Jadika ...
  Topic: Berlapang Dada Tetapi Tegas..
Muhammady7

Replies: 64
Views: 16717

PostForum: Isu semasa   Posted: Wed Apr 06, 2011 2:38 pm   Subject: Re: Berlapang Dada Tetapi Tegas...
[quote="aleeya"][quote="Muhammady7"]Mod tolong buat thread cleansing dan tendang keluar aja makhluk beridentiti 'mimbar' ini.Tidak ada kebaikan pada postingnya melainkan menambah marah dan dosa.[/quot ...
  Topic: Pencemaran Bahasa Melayu semakin meluas!
Muhammady7

Replies: 302
Views: 53802

PostForum: Isu semasa   Posted: Wed Apr 06, 2011 2:28 pm   Subject: Re: Pencemaran Bahasa Melayu semakin meluas!
Bukan iklan Score A.Tapi lucu.Iklan Bahasa Kebangsaan.Tapi...
  Topic: Ingin Mencari DVD Qamar Bani Hasyim dan Flag of Truth??
Muhammady7

Replies: 21
Views: 7064

PostForum: Fotografi   Posted: Wed Apr 06, 2011 2:23 pm   Subject: Re: Ingin Mencari DVD Qamar Bani Hasyim dan Flag of Truth??
Cuba contact penerbit di Astro Oasis melalui akhbar
  Topic: Berlapang Dada Tetapi Tegas..
Muhammady7

Replies: 64
Views: 16717

PostForum: Isu semasa   Posted: Wed Apr 06, 2011 2:21 pm   Subject: Re: Berlapang Dada Tetapi Tegas...
Mod tolong buat thread cleansing dan tendang keluar aja makhluk beridentiti 'mimbar' ini.Tidak ada kebaikan pada postingnya melainkan menambah marah dan dosa.
  Topic: Pencemaran Bahasa Melayu semakin meluas!
Muhammady7

Replies: 302
Views: 53802

PostForum: Isu semasa   Posted: Wed Apr 06, 2011 2:20 pm   Subject: Re: Pencemaran Bahasa Melayu semakin meluas!
[img]http://a1.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/217707_1955006792998_1177533769_2304090_2478267_n.jpg[/img]
ROFL
  Topic: [Novel] HANYA SEORANG JUSOH siri 10 - pisang kelat siam
Muhammady7

Replies: 48
Views: 12431

PostForum: Buku   Posted: Wed Apr 06, 2011 2:04 pm   Subject: Re: [Novel] HANYA SEORANG JUSOH siri 2 - ceh! bau taik!
carry on....cerpen Jusoh ni macam makan nasi briyani yg taruk kas-kas.....hehehe
 
Page 1 of 427 Go to page 1, 2, 3 ... 425, 426, 427  Next
All times are GMT + 8 Hours
Jump to:  



Toggle Content Hadith Today
Bukti wajib (diberikan) oleh yang mendakwa, dan sumpah pula bagi yang membantah

-- HR. Tirmizi

Toggle Content Pautan Pilihan




Toggle Content Main Menu
 Home Community Members options Forums Search Web Affiliates

Toggle Content Top 10 Download
  1: Tafsir Ibnu Katsir Juz 1
  2: Shahih Sunan Ibnu Majah, Jilid 3
  3: Quran Flash (Tajweed)
  4: Hadith E-Book
  5: Al-Bidayah wa Nihayah, Masa Khulafaur Rasyidin
  6: Tafsir Ibnu Katsir Juz 2
  7: Tafsir Ibnu Katsir Juz 4
  8: Tafsir Ibnu Katsir Juz 3
  9: Quran Explorer
  10: Al-Raheeq al-Makhtum

Toggle Content User Info

Welcome Anonymous

Nickname
Password

Membership:
Latest: krolnaim
New Today: 0
New Yesterday: 0
Overall: 6806

People Online:
Members: 0
Visitors: 35
Bots: 1
Total: 36
Who Is Where:

Staff Online:

No staff members are online!

Toggle Content Top Posters
   thtl 
 Posts: 
 45516 

   FATHI 
 Posts: 
 14197 

   NAZ 
 Posts: 
 12875 

   Ibn_Firdaus 
 Posts: 
 11753 

   mustaqill 
 Posts: 
 11488 

   abu_usamah 
 Posts: 
 9944 


   kayrollz 
 Posts: 
 7919 

   mfauzy 
 Posts: 
 7045 

   Muhammady7 
 Posts: 
 6957 

   AqilHaq 
 Posts: 
 6825 

   Abu_Imran 
 Posts: 
 6735 

   Mohd.Ikram 
 Posts: 
 6613 

   Athma_Godam 
 Posts: 
 6591 

   ummimq 
 Posts: 
 5902 

   abuQays 
 Posts: 
 5779 

   Abuputri2 
 Posts: 
 5724 

   cikgurahim 
 Posts: 
 5033 

   abulwafaa 
 Posts: 
 4962 


   abdullah_ameen 
 Posts: 
 4444 

   abuirfan 
 Posts: 
 4409 

   iman_taqwa 
 Posts: 
 4391 

   alak 
 Posts: 
 4351 

   Yusof 
 Posts: 
 4213 



The logos and trademarks used on this site are the property of their respective owners
We are not responsible for comments posted by our users, as they are the property of the poster